Even voorstellen: Petra Homan

 In Uncategorized

Van een warm welkom naar een warm afscheid. Dat is mijn motto. Perfect klantcontact van het begin tot het eind. Wanneer je een nieuwe klant verwelkomt, zorg er dan voor dat hij zich echt welkom voelt. Creëer contactmomenten op het juiste moment en op een manier die passen bij de klant. Geef de klant de aandacht die hij verdient. Langdurige klantrelaties; dat is waar het om draait. En ja, afscheid nemen doet natuurlijk altijd pijn. Maar als je dan toch afscheid neemt, doe het dan warm. Je weet maar nooit…

Tijdens mijn vorige functies heb ik mij beziggehouden met het optimaliseren van klantcontacten en het realiseren van vele mooie marketingplannen en -activiteiten. Nu ga ik aan de slag voor Nota Bene. Geweldig om onderdeel uit te maken van het mooie kleine kernteam. Ik heb ontzettend veel zin om ervoor te zorgen dat de marketing en communicatie van vele verschillende MKB-bedrijven goed loopt. Strategie, uitvoering, evaluatie en optimalisatie. Ik zorg ervoor dat onze klanten zich bezig kunnen houden met hetgeen zij goed in zijn. Laat de marketing maar aan mij over.

Het meest trots ben ik op mijn mooie gezin. Samen met mijn man geniet ik van onze twee boeven. Er gaat een hele nieuwe wereld voor ons open. Star Wars, legotreinen, dino’s en de ruimte. Ik wist niet dat daar zoveel over te vertellen viel. Verder vind je me wekelijks terug in de sportschool en loop ik graag een rondje hard. Samen met m’n man heb ik veel van de wereld gezien. Kamperen is bij ons favoriet!

Kennismaken? Graag!

Aanbevolen berichten

Start met typen en druk op enter om te zoeken